Zdraví a příroda

Kváskové pečivo

27.02.2013 14:56
Co je to vlastně původní pekařské řemeslo a v čem se liší moderní postupy při výrobě chleba? V dnešní době se již běžně využívají urychlovače a umělé konzervanty, tedy aditiva ve formě tzv. éček. Tradiční cesta výroby byla přitom postavena na přírodních zákonitostech, kdy žádných přísad nebylo...

Žena a jídlo

26.02.2013 15:58
Téma široké jak oceán. Blíží se plavková sezona a zase si všímám, jak nás média masírují. Zhubněte do plavek. Krásná do plavek. A další nesmysly. Jako kdybychom nebyly krásné i bez plavek. Upřímně, položte si otázku. Která z vás někdy tomuto šílenství nepodlehla? Nechtěla zhubnout? Zamyslely jste...

Vše co potřebujeme, máme na dosah...

26.02.2013 15:55
Jsme to, co jíme... Všechny přírodní potraviny mají tvar, který se připomíná tělesný orgán nebo fyziologickou funkci. Číňané to objevili už před 5000 lety. Plátek mrkve se podobá lidskému oku. Zornice, duhovka a paprskovité čáry vypadají jako lidské oko. Výzkum ukazuje, že mrkev výrazně zlepšuje...
<< 1 | 2

Diskusní téma: Zdraví a příroda

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek