Léčivý magnetismus. Jak působí na divoká zvířata.

15.03.2014 10:46


Vlk s nevyléčitelným neurologickým onemocněním...


Apricot (meruňka:-) je nádherný vlk, u kterého se vyvinula neléčitelná neurologická porucha. Krk měla ohnutý, její hlava byla zkroucená a otočená na jednu stranu. Veterinář diagnostikoval zánět páteře. Příčina byla neznámá, podle mne to souviselo s psinkou, kterou prodělala, když byla mladší. Jedinou možností, jak jí ulevit od bolesti bylo používání nebezpečných drog. Apricot nás miluje a věří nám. Její důvěra mi nedovolila to s ní vzdát. Já a můj partner Jean jsme požádali o pomoc naši kamarádku Jill. Je fyzioterapeutkou, která léčí pomocí energie. Specializuje se na paralýzu nervového systému lidí a k léčení používá vesmírnou energii. Nechává sebou energii procházet a pomáhá ji nasměrovat, aby se pacient zklidnil a léčil se sám.

Nevěděli jsme, jestli na sobě snese cizí ruce. Jean jí jemně pomohl, aby se položila. Když se pokoušel zklidnit její energii, Jill položila Apricot své ruce na hlavu a krk, aby našla cestu k jejímu nervovénu systému. Apricot byla nejdřív trochu nervózní, pak se začala zklidňovat. Bylo to, jako by věděla, že se jí pokoušíme pomoci a cítila léčivou sílu rukou Jill. Párkrát ji vylekaly nějaké zvuky nebo pohyb, poslouchala, jestli v okolí neuslyší něco, co signalizuje nebezpečí, ale rychle se zase zklidnila. Čím dál více, jako by se zaměřovala na to, co se dělo uvnitř ní. K našemu úžasu upadla do hlubokého transu. Tenhle plachý vlk tady ležel 40 minut a přijímal léčivou energii. Když Jill cítila, že to stačí, zastavila energii. Apricot se probrala a byla trochu dezorientovaná, jako by byla někde hodně daleko. Rozhlédla se, pomalu vstala a začala zkoumat podlahu. Když jsme se posadili, vrátila se, lehla si a prostě si řekla o další. Jill na ní pracovala dalších 20 minut. Když jsme skončili, vypadalo to, jako by jí děkovala, vděčná. Místo drog, použila Jill její vlastní energii, aby se sama léčila.

Další den byl její krk stále zkroucený, ale pohled jejích očí byl nový, jasný, plný energie, její krok byl pružný. Požádali jsme Jill, aby přišla znovu.

Protože nás na podlaze bolela kolena, rozhodli jsme se dát Apricot na masážní stůl. Znovu se velmi rychle zklidnila i v tomto novém prostředí. Vlk uvelebený na masážním stole.

Upadla do hlubokého léčebného transu a když jsme skončili, jen tam ležela, hluboce dýchala, měla dlouho zavřené oči, když jsme se na ni dívali.

Potřetí, když přišla, šla přímo k masážnímu stolu, postavila se na zadní a položila na něj tlapky.

Léčba pokračuje, Apricot není ještě úplně vyléčená, ale je na tom mnohem lépe.

Stále zkoumáme důsledky toho všeho. Jak vlk reagoval na lidskou energii, jak rychle poznala, co se děje, odložila svůj přirozený strach a pud sebezáchovy a zůstala zcela otevřená a bezmocná v našich rukou.

Není jiná možnost než pomoci jí, jak můžeme. Apricot a medvědi a bizoni a další zvířata nám dávají tolik léčivé lásky, kterou jim musíme vrátit. Tady se lidé a zvířata starají o sebe navzájem, učí se jeden od druhého. Zkoumáme nové způsoby, jak zvířata a lidé mohou spolu žít na této Zemi, soustřeďujeme se na energii, které nás všechny spojuje, lidi a zvířata. Můžeme spolu pracovat a navzájem se léčit, na hluboké úrovni, která pomáhá léčit planetu.


Zdroj: youtube.com,

weissbach, Světlý kruh


Diskusní téma: Léčivý magnetismus. Jak působí na divoká zvířata

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek